El terrorismo en la Europa del bienestar del mayo del 68 a la caida del Muro.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator: ORELLA, JOSE LUIS.
Format: eBook Electronic
Language:Spanish
Imprint: [S.l.] : DYKINSON, 2020.
Subjects:
Online Access:Click here for full text at JSTOR
LEADER 01394cam a2200385M 4500
001 on1199056085
003 OCoLC
005 20240412052919.0
006 m d
007 cr |||||||||||
008 201007s2020 xx o 00| 0 spa d
020 |a 8413248469  |q (electronic bk.) 
020 |a 9788413248462  |q (electronic bk.) 
035 |a (OCoLC)1199056085 
035 9 |a (JSTOR-DDA)10.2307/j.ctv17hm96z 
037 |a 22573/ctv17gwh7j  |b JSTOR 
040 |a YDX  |b eng  |c YDX  |d JSTOR  |d OCLCF  |d EBLCP  |d SGP  |d DGITA  |d OCLCO  |d N$T  |d OCLCQ  |d OCLCO  |d OCLCL 
049 |a WELX 
050 4 |a HV6433.E85 
080 |a 343.341(4) 
082 0 4 |a 363.32094  |2 23 
100 1 |a ORELLA, JOSE LUIS. 
245 1 3 |a El terrorismo en la Europa del bienestar  |h [electronic resource] :  |b del mayo del 68 a la caida del Muro. 
260 |a [S.l.] :  |b DYKINSON,  |c 2020. 
300 |a 1 online resource 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
650 0 |a Terrorism  |z Europe  |x History  |y 20th century. 
650 7 |a Terrorism  |2 fast 
651 7 |a Europe  |2 fast  |1 https://id.oclc.org/worldcat/entity/E39PBJxCxPbbk4CPJDQJb4r6rq 
655 7 |a History  |2 fast 
856 4 0 |z Click here for full text at JSTOR  |u https://ezproxy.wellesley.edu/login?url=https://www.jstor.org/stable/10.2307/j.ctv17hm96z 
908 |a JSTOR-DDA 
909 |a 10.2307/j.ctv17hm96z 
910 |a Books at JSTOR Demand Driven Acquisitions (DDA) 
994 |a 92  |b WEL