The Schubert transcriptions.

Saved in:
Bibliographic Details
Uniform title:Piano music.
Author / Creator: Liszt, Franz, 1811-1886.
Other Authors / Creators:Howard, Leslie, 1948- Geistliche Lieder.
Liszt, Franz, 1811-1886. Piano music. Selections (Lieder von Fr. Schubert)
Liszt, Franz, 1811-1886. Schuberts Märsche.
Liszt, Franz, 1811-1886. Soirées de Vienne.
Liszt, Franz, 1811-1886. Divertissement à la hongroise; arranged.
Schubert, Franz, 1797-1828. Ellens Gesang, D. 839; arranged.
Schubert, Franz, 1797-1828. Erlkönig; arranged.
Schubert, Franz, 1797-1828. Gondelfahrer, men's solo voices, piano; arranged.
Schubert, Franz, 1797-1828. Marches militaires. No 1; arranged.
Schubert, Franz, 1797-1828. Schöne Müllerin. Selections; arranged.
Schubert, Franz, 1797-1828. Schwanengesang (Song cycle); arranged.
Schubert, Franz, 1797-1828. Winterreise. Selections; arranged.
Schubert, Franz, 1797-1828.
Participants:Leslie Howard, piano.
Format: CD
Language:No linguistic content
Imprint: London : Hyperion, [2011]
Series:Liszt, Franz, 1811-1886. Piano music (Howard). 2011 ; disc 70-78.
Subjects:
LEADER 08125cjm a2201033Ma 4500
001 in00000616627
007 sd fsngnnmmned
008 110527t20112011enkmun n zxx
005 20231103182237.2
024 1 |a 034571145013 
028 0 2 |a CDS44570  |b Hyperion 
028 0 2 |a CDS44571  |b Hyperion 
028 0 2 |a CDS44572  |b Hyperion 
028 0 2 |a CDS44573  |b Hyperion 
028 0 2 |a CDS44574  |b Hyperion 
028 0 2 |a CDS44575  |b Hyperion 
028 0 2 |a CDS44576  |b Hyperion 
028 0 2 |a CDS44577  |b Hyperion 
028 0 2 |a CDS44578  |b Hyperion 
035 |a (OCoLC)739297777 
040 |a AU@  |b eng  |c AU@  |d WEL 
042 |a anuc 
047 |a mr  |a zz 
048 |a ka01 
049 |a WELO 
099 |a CD-11100 
100 1 |a Liszt, Franz,  |d 1811-1886.  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/n79079048 
240 1 0 |a Piano music.  |k Selections  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/n81066333 
245 1 4 |a The Schubert transcriptions. 
246 3 3 |a Schubert transcriptions. 
264 1 |a London :  |b Hyperion,  |c [2011] 
264 4 |c ©2011. 
300 |a 9 audio discs :  |b digital, stereo ;  |c 4 3/4 in. 
336 |a performed music  |b prm  |2 rdacontent 
337 |a audio  |b s  |2 rdamedia 
338 |a audio disc  |b sd  |2 rdacarrier 
340 |b 4 3/4 in 
344 |a digital  |2 rdatr  |0 http://rdaregistry.info/termList/typeRec/1002 
344 |b optical  |2 rdarm  |0 http://rdaregistry.info/termList/recMedium/1003 
344 |c 1.4 m/s 
344 |g stereo  |2 rdapc  |0 http://rdaregistry.info/termList/configPlayback/1002 
344 |h digital recording 
490 1 |a Complete Liszt piano music ;  |v disc 70-78. 
500 |a Compact disc. 
500 |a Originally released by Hyperion in 1995 (CDA66951/3, CDA66954/6, & CDA66957/9) 
500 |a Title from container. 
505 0 0 |g CD.1.  |t Soirées de Vienne : valse caprices d'après Fr. Schubert  |g S427 --  |g CD.2.  |t Mélodies hongroises d'après Fr. Schubert --  |g Die  |t Rose : Lied von Franz Schubert  |g S556i --  |g Der  |t Gondelfahrer : Männer-Quartett von F. Schubert  |g S559 --  |t Soirées de Vienne : Valses-caprices d'après Fr. Schubert  |g S427 --Mélodies hongroises d'après Fr. Schubert  |g S425 --  |g CD.3.  |t Franz Schuberts Märsche für das Pianoforte übertragen  |g S426 --  |t Marche militaire (Franz Schubert) : Grande paraphrase de concert  |g S426a --  |t Mélodies hongroises d'après Fr. Schubert  |g S557d --  |g La  |t sérénade  |t Ständchen : Leise flehen : Mélodie de François Schubert  |g S557a (first version) 
505 0 0 |g CD.4.  |t Franz Schuberts vier Geistliche Lieder  |g S562 --  |t Schuberts ungarischer Melodien aus dem ungarischen Divertissement zu vier Händen  |g S425 bis, facilitated version of S425 --  |t Six Mélodies favorites de La belle meunière de François Schubert  |g S565 (first version) --  |t Meeresstille : Lied von Fr. Schubert  |g S557b (first version) --  |g Die  |t Forelle  |g S564 (second version) --  |t Ständchen  |t Liese flehen : Lied von Fr. Schubert  |g S560/7a (fourth version) --  |g CD.5.  |t Schwanengesang : Vierzehn Lieder von Franz Schubert  |g S560 --  |t Frühlingsglaube : Lied von Franz Schubert  |g S557c (first version) --  |t Marche hongroise  |g S425/2v --  |g CD.6.  |t Winterreise : Zwölf Lieder von Franz Schubert  |g S561 --  |t Sechs Melodien von Franz Schubert  |g S563 --  |t Marche hongroise  |g S425/2iii (Richault edition) 
505 0 0 |g CD.7.  |t Zwölf Lieder von Fr. Schubert  |g S558 --  |t Müllerlieder von Franz Schubert  |g S565 bis (second version) --  |g Die  |t Nebensonnen : Albumblatt  |g S561/2 bis --  |g CD.8.  |t Schwanengesang : vierzehn Lieder von Frnz Schubert  |g S560 bis (alternative texts).  |g Die  |t Stadt  |g Das  |t Fischermädchen  |t Aufenthalt  |t Am Meer  |t Abschied  |t In der Ferne  |t Ständchen  |t Liese flehen  |g third version  |t Ihr Bild  |t Frühlingssehnsucht  |t Liebesbotschaft  |g Das  |t Atlas  |g Der  |t Doppelgänger  |g Die  |t Taubenpost  |t Kriegers Ahnung --  |t Franz Schuberts vier Geistliche Lieder  |g S562.  |g Die  |t Gestirne  |g alternative text --  |t Meeresstille : Lied von Fr. Schubert  |g S557b bis (alternative text) --  |g Die  |t Forelle : Lied von Fr. Schubert  |g S563/6 bis (first version, alternative text) --  |g CD.9.  |g Die  |t Rose : Lied von Fr. Schubert  |g S556ii (second version) --  |t Lob der Tränen : Lied von Fr. Schubert  |g S557 --  |t Zwölf Lieder von Fr. Schubert  |g S558 bis (alternative texts) --  |t Meeresstille : Lied von Fr. Schubert  |g S561 bis (alternative texts) --  |t Marche hongroise  |g S425/2vi --  |t Soirées de Vienne : Valse-caprice d'après Fr. Schubert No. 6  |g S427/6iii (second edition) 
511 0 |a Leslie Howard, piano. 
518 |a Recorded in Feb., March & June 1994. 
650 0 |a Marches (Piano)  |0 https://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85080997 
650 0 |a Piano music, Arranged.  |0 https://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85101791 
650 7 |a Marches (Piano)  |2 fast  |0 https://id.worldcat.org/fast/1009063 
650 7 |a Piano music, Arranged.  |2 fast  |0 https://id.worldcat.org/fast/1063453 
655 7 |a Piano music, Arranged.  |2 fast  |0 https://id.worldcat.org/fast/1726477 
655 7 |a Piano music.  |2 lcgft 
655 7 |a Sound recordings.  |2 fast  |0 https://id.worldcat.org/fast/1411639 
655 7 |a Sound recordings.  |2 lcgft  |0 https://id.loc.gov/authorities/genreForms/gf2011026594 
655 7 |a Waltzes (Music)  |2 fast  |0 https://id.worldcat.org/fast/1920415 
655 7 |a Waltzes (Music)  |2 lcgft  |0 https://id.loc.gov/authorities/genreForms/gf2014027167 
700 1 |a Howard, Leslie,  |d 1948-  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/n78036507 
700 1 2 |a Liszt, Franz,  |d 1811-1886.  |t Geistliche Lieder. 
700 1 2 |a Liszt, Franz,  |d 1811-1886.  |t Piano music.  |k Selections (Lieder von Fr. Schubert)  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/n90695078 
700 1 2 |a Liszt, Franz,  |d 1811-1886.  |t Schuberts Märsche.  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/no2002109200 
700 1 2 |a Liszt, Franz,  |d 1811-1886.  |t Soirées de Vienne.  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/n87820628 
700 1 2 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828.  |t Divertissement à la hongroise;  |o arranged. 
700 1 2 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828.  |t Ellens Gesang,  |n D. 839;  |o arranged.  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/no2001009180 
700 1 2 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828.  |t Erlkönig;  |o arranged.  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/no97076427 
700 1 2 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828.  |t Gondelfahrer,  |m men's solo voices, piano;  |o arranged. 
700 1 2 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828.  |t Marches militaires.  |n No 1;  |o arranged.  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/n2007069530 
700 1 2 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828.  |t Schöne Müllerin.  |k Selections;  |o arranged. 
700 1 2 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828.  |t Schwanengesang (Song cycle);  |o arranged.  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/no2001006841 
700 1 2 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828.  |t Winterreise.  |k Selections;  |o arranged.  |0 https://id.loc.gov/authorities/names/no2001009177 
800 1 |a Liszt, Franz,  |d 1811-1886.  |t Piano music (Howard).  |f 2011 ;  |v disc 70-78. 
907 |a .b30013215 
910 |a rs 
910 |a FOLIO2022 
915 |a MARCIVE 2023 
999 f f |i ddbbbe53-7a50-542a-90f4-23c4654a4a27  |s a36e99b2-a379-5c1c-8631-f8537c5bc63a  |t 0 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11102  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976492 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11103  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976484 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11101  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976500 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11100  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976518 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11104  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976476 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11106  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976450 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11108  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976351 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11105  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976468 
952 f f |p Standard  |a Wellesley College  |b Main Campus  |c Music Library  |d Music CD  |t 0  |e CD-11107  |h Other scheme  |i CD  |m 35002035976443