Magyar dalok & Magyar rapszódiák.

Saved in:
Bibliographic Details
Uniform title:Piano music.
Author / Creator: Liszt, Franz, 1811-1886.
Other Authors / Creators:Howard, Leslie, 1948- Magyar dallok.
Liszt, Franz, 1811-1886. Magyar rhapsodiák.
Liszt, Franz, 1811-1886. Rhapsodies hongroises. No 9.
Liszt, Franz, 1811-1886.
Participants:Leslie Howard, piano.
Format: CD
Language:No linguistic content
Imprint: London : Hyperion, [2011]
Series:Liszt, Franz, 1811-1886. Piano music (Howard). 2011 ; disc 31-32.
Subjects: