Dances & marches.

Saved in:
Bibliographic Details
Uniform title:Piano music.
Author / Creator: Liszt, Franz, 1811-1886.
Other Authors / Creators:Howard, Leslie, 1948- Bülow-Marsch.
Liszt, Franz, 1811-1886. Csárdás macabre.
Liszt, Franz, 1811-1886. Czardas, piano (1884)
Liszt, Franz, 1811-1886. Czardas, piano (1884). Csárdás obstiné.
Liszt, Franz, 1811-1886. Fest-Marsch zur Goethe-Jubiläum-Feier; arranged.
Liszt, Franz, 1811-1886. Festmarsch zur Säcularfeier von Goethes Geburtstag; arranged.
Liszt, Franz, 1811-1886. Festpolonaise.
Liszt, Franz, 1811-1886. Festvorspiel.
Liszt, Franz, 1811-1886. Grand galop chromatique.
Liszt, Franz, 1811-1886. Heroischer Marsch im ungarischen Styl.
Liszt, Franz, 1811-1886. Huldigungsmarsch.
Liszt, Franz, 1811-1886. Künstlerfestzug zur Schillerfeier 1859; arranged.
Liszt, Franz, 1811-1886. Mephisto-Polka.
Liszt, Franz, 1811-1886. Petite valse favorite.
Liszt, Franz, 1811-1886. Rhapsodies hongroises. No 15.
Liszt, Franz, 1811-1886. Scherzo und Marsch, piano.
Liszt, Franz, 1811-1886. Ungarischer Marsch zur Krönungsfeier in Ofen-Pest am 8. Juni 1867; arranged.
Liszt, Franz, 1811-1886. Vom Fels zum Meer.
Liszt, Franz, 1811-1886.
Participants:Leslie Howard, piano.
Format: CD
Language:No linguistic content
Imprint: London : Hyperion, [2011]
Series:Liszt, Franz, 1811-1886. Piano music (Howard). 2011 ; disc 21-22.
Subjects: